Reiseblogg fra Travellerspoint

På besøk hos Ingrid :) :)

I Macon

sunny 30 °C
Se Mellom- og Sør Amerika på kristine t's reisekart.

P9200023.jpg
Da var jeg utrolig nok kommet til Macon og Mercer University! Og det er så utrolig koselig å se Ingrid igjen!! Hun går andre året på Mercer University, og studerer økonomi. Mercer University er et 185 år gammelt privat universitet med 5000 studenter. Det er et veldig stort og fint område, faktisk den femte peneste campus i USA. Det første jeg legger merke til da jeg har kommet er at de har et privat politi på området, det er kult da! ;)

Etter det har gått nøyaktig 15 minutter fra jeg har satt fra meg sekken på rommet hennes (jenta hun deler rom tok tida, forøvrig veldig koselig!), er vi på vei til Chili’s for å spise med noen andre venner. Det var god mat, og vennene hennes er litt smågale (passer meg jo bra), veldig morsomme og greie :) Etterpå dro vi tilbake til campus’en, bare slappet av, did some catching up og så på Senkveld!

P9200028.jpg P9200046.jpg
På lørdag fikk jeg en omvisning rundt på området, dette tok nesten 2 timer, så det sier jo litt om størrelsen! Og det er faktisk akkurat som i de amerikanske filmene. Skolen har et svært bibliotek, baseballbane, fotballbane, svømmehall, innendørshall med stor tribune, utrolig bra treningssenter (som jeg fikk testa ut:) ), bra kantine og hvert fag har et eget hus! De sparer rett og slett ikke på noe! Det er 8 fraternity (for gutter) grupper og 4 sorority (for jenter) grupper på campus. Ingrid er med i Chi Omega, som er den største i USA. Disse gruppene har jo da selvfølgelig hvert sitt hus, og de som er med i styret for hver gruppe bor i disse husene, men det er jo åpent for alle i den gruppa da! Eneste forskjellen fra de amerikanske filmene er at folka her ikke er så bitchy, tvert imot; veldig hyggelige og imøtekommende!

n793935028..50_8689.jpg
Lørdagskvelden dro jeg, Ingrid og noen venner til ”El Sombrero”, en meksikansk restaurant! Hun ene venninna til Ingrid fortalte de ansatte at jeg hadde bursdag. Alle de som jobba der kom da bort til bordet vårt, sang bursdagssangen, satte en stor meksikansk hatt på hodet mitt og selvfølgelig da en tequila shot.. Men hun ene ved bordet var ikke der akkurat da, så da hun kom tilbake, var det en reprise på hele greia, med unntak av at han ene som jobba der begynte å riste hodet mitt no voldsomt fram og tilbake (det var visst den meksikanske versjonen denne gangen...)... Utrolig morsomt! Etterpå dro vi på Sigma Nu fest (en fraternity gruppe som holdt fest). Festen ble holdt i et annet hus de hadde utenfor campus! Og det som er veldig greit er at de som er i gruppa første året, må kjøre gjestene fram og tilbake:) Det var veldig moro, masse folk. Jeg lærte beer-pong, 10 glass som står i en trekant på hver side av et ping-pong bord, og man skal da kaste en ping-pong ball oppi motstanderenes glass, og førsteman til å få alle ”ned”. Jeg og Ingrid vant 1 av 2 da! Og det er vanskeligere enn det ser ut til...

Søndags morgen var det på tide å pakke sammen sakene.. Vi spiste frokost i kantina. Man får 12 klipp i uka til å bruke i kantina, og når man er innenfor kan man ta hva man vil, og så mye man vil. Det man kunne velge mellom til frokost var alt fra søtt brød, omelett og salat til pizza og hamburger, og selvfølgelig var det plenty av forskjellige kaker! Så godt gjort og ikke legge på seg her altså!! Ble henta 12.40, trist å si hade da.. Det var veldig moro å være der, og å ha sett universitet og alt sammen:)

Skrevet av kristine t 15:20 Arkivert i USA

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint