Reiseblogg fra Travellerspoint

Trinidad

- Fortsatt paa Cuba!!

overcast 25 °C
Se Mellom- og Sør Amerika på kristine t's reisekart.

Bussturen fra Habana til Trinidad tok 6 timer. Da jeg kom til Trinidad ble jeg møtt av masse mennesker som ville jeg skulle bo i husene deres. På Cuba er det veldig vanlig å bo i husene til folk. De har et tegn over døren som viser at de er godkjente for å ha turister boende hos dem. Huset jeg bor i er veldig fint, jeg har et stort rom med eget bad. Her får jeg frokost og middag, og det er veldig god mat! Jeg får bedre mat her jeg bor enn på restaurantene, cubanske kokker er ikke mye å skryte av..

UNESCO byen Trinidad er liten, med gamle hus og kirker, og med hest og kjerrer som kjører rundt i de trange brosteinbelagte gatene. Etter 1 time har man sett det som er å se her. Mange fattige folk sitter ute i gatene, tigger etter penger, og særlig såpe og shampoo (som er veldig dyrt her!).

På dagen har jeg vært på stranda, Playa Ancon, en 30 minutters busstur fra Trinidad. Fin, fin strand Møtte noen svensker jeg har vært litt sammen med. En dag dro jeg til en nasjonalpark, El Cubano, ca 30 min fra Trinidad. Her møtte jeg to danske jenter, Ole og Emily. Vi red på hester inn i skogen til en restaurant, ca 1 time. Herfra gikk vi en halvtime til vi kom til en foss hvor vi bada. så bar det tilbake til restauranten for å spise lunsj før vi red tilbake til stallen med hestene. Det var en veldig fin tur, fikk oppleve litt annet av Cuba enn bare by! Det er bra med Trinidad at det er skog og strender like ved :) Og folkene her er heller ikke så innpåslitne og frekke!
P1000532.jpg
P1000542.jpg

Kveldene blir brukt på Casa de Musica. Dette er utendørs, med liveband og mange som danser salsa. Så det er ganske liv her om kveldene, og de er veldig flinke til å danse, så det er moro å se på.

Jeg tok bussen tilbake til Habana dagen før flyet mitt gikk til Guatemala. Det har vært moro å se hvordan Cuba var, men litt vanskelig å reise alene her synes jeg. Er noen episoder jeg vet hadde vært unngått hvis jeg hadde reist med fler! Men alt i alt så gikk det jo greit da.

Skrevet av kristine t 14:32 Arkivert i Cuba

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

Oi, du er jo på tur igjen! Jeg fant faktisk bloggen din helt tilfeldig da jeg googlet deg litt for å finne ut hvor i verden du var. :D Marte her, forresten. Hvor lenge skal du bli ute denne gangen? Må prøve å få sett deg igjen litt lenger enn 10 minutter neste gang du er i Norge. :P

Kos!

fra marilla

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint