Reiseblogg fra Travellerspoint

Playa del Carmen

overcast 26 °C
Se Mellom- og Sør Amerika på kristine t's reisekart.

I Playa del Carmen bor jeg hos ei som heter Maria og hennes 2 barn. Her bor også ei jente fra Sveits. Det var veldig greit å bo her, eget rom og bad.

Alle sier at Playa del Carmen ikke er Mexico, på grunn av alle turistene, hvor de fleste er fra Tyskland, Sveits og Amerika. Så det er ganske dyrt her iforhold til resten av landet. Alle som bor her er unge og tilflyttet fra andre steder av Mexico. Det lille stedet kryr av hoteller, restauranter, barer og butikker, og folk som skal dra deg inn overalt! Ganske ”sydenfølelse”. Strendene er veldig fine, men slår ikke Tulum!

Hele den første uka var det mye regn og overskya, så dårlig med strandliv. Jeg var vel på stranda 1 ½ dag! Den halve dagen var vi (jeg og en gjeng tysktalende mennesker) i Acumal, en veldig fin strand, og roligere strand enn i Playa. Acumal er mellom Playa og Tulum. Den andre uka var bedre, mindre regn, men fremdeles mye overskya.. Så litt kjipt.. Men var jo moro med volleyball, og hadde en utrolig morsom tur med katamaranen til en meksikaner. Også hadde jeg 2 ukers kort på et treningsstudio her da, med personlig trener faktisk.
P1000423.jpg

Har jo møtt masse nye hyggelige mennesker, og møtt igjen flere jeg traff før jeg kom hit. Så veldig koselig Er jo et ganske lite sted, så når jeg går rundt (dvs bort 5th avenida, som er GATA her) treffer jeg ”kjentfolk” hele tiden. Vært mye sammen med et par tysktalende jenter, Svenja og Alicia, og en gjeng meksikanere som bor her.. Så vi har hengt mest på ”La Fe” som er baren vår, og restauranten ”Nativo” (beste og veldig billig meksikansk mat, me gusta ;) ). Playa har et bra natteliv ihvertfall, og veldig kjekt at det alltid er ladies night et sted..!
P1000349.jpg

Skrevet av kristine t 14:26 Arkivert i Mexico

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint